Van atracar a punta de pistola els treballadors d'una empresa de Siurana i van acabar arrestats quan fugien per l'AP-7 a l'alçada de Medinyà. Els dos autors són dos nois, un d'ells menor d'edat i l'altre, un veí de Viladamat de 21 anys de nacionalitat espanyola. Ambdós van quedar arrestats com a presumptes autors d'un robatori amb violència i intimidació. El detingut major d'edat va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs, mentre que el menor d'edat va comparèixer davant de la fiscalia de menors i va ingressar a un centre tutelat de menors.

Els fets van ocórrer quan faltaven cinc minuts per a les onze del matí de divendres passat en una empresa que es dedica a la compra i venda de ferralla de Siurana.

Va aconseguir diners

Un home va entrar a l'empresa i, després d'amenaçar els treballadors amb una arma de foc, va robar diners. Tot seguit, va marxar cap a fora on un segon home l'estava esperant en un cotxe. Van fugir del lloc però els Mossos d'Esquadra ràpidament van muntar un dispositiu per tal de localitzar els autors i, cap a un quart de dotze del matí, els van enxampar al punt quilomètric 50 de l'AP-7, a l'alçada de Medinyà, circulant en direcció Barcelona.

Els agents van aturar el vehicle, van identificar els dos nois que hi viatjaven i van escorcollar el vehicle. A dins hi van trobar 1.670 euros en efectiu amagats sota el seient del darrere, una arma de foc i un passamuntanyes.

Mentrestant, una altra patrulla va trobar-se que en el voral de la mateixa autopista hi havia uns guants i uns pantalons de xandall, que els nois haurien llançat per la finestra durant la fugida.

Els policies van detenir aquestes dues persones com a presumptes autores d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. L'actuació va ser duta a terme per agents dels Mossos de Trànsit de Girona i efectius de les comissaries de Salt i Figueres.