Van robar en una casa i després els propietaris d'un altre habitatge que intentaven assaltar els va sentir i van fugir. Els dos nois van marxar ràpidament en un ciclomotor robat a Girona però els Mossos els van enxampar quan anaven per la carretera C-66 a peu en direcció al polígon de Celrà. Els nois, en veure'ls, van provar de fugir amb un ciclomotor robat però els van atrapar. Els arrestats són dos nois de 22 i 20 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Girona i Salt respectivament i van quedar imputats com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força, un d'ells en grau de temptativa, i un delicte de robatori i furt d'ús de vehicle. Els dos tenen antecedents policials i després de passar a disposició judicial, va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Els fets es remunten a dijous de la setmana passada cap al voltant de dos quarts de sis de la tarda. En aquell moment, agents de la comissaria de Girona van rebre l'alerta per adreçar-se a Celrà on hi havia dos nois que havien intentat accedir en una casa. Segons la denúncia, els propietaris de la casa van sentir forts cops a la part de darrere i van veure com dos nois fugien del lloc. En veure's sorpresos, els lladres van marxar i van deixar una moto.

Immediatament, van muntar un dispositiu policial que va permetre, poc després, localitzar-los caminant per la carretera de Palamós. Quan els joves van veure el vehicle policial van intentar fugir direcció al polígon de Celrà però van ser interceptats i detinguts pels Mossos. Posteriorment, els agents van esbrinar que els dos joves també eren els presumptes autors d'un robatori en una altra casa del poble on s'havien endut diners i joies. Finalment van veure que la moto havia estat robada el 10 de juliol a Girona i després de recuperar el ciclomotor, el van retornar al seu propietari.