Els voluntaris de Protecció Civil d'Olot tenen un tot terreny a la seva disposició i ahir van tenir una bona sorpresa quan els van avisar que els havien destrossat el seu vehicle. Ho van descobrir els propietaris d'un taller mecànic que hi ha a prop de l'antic parc de Bombers d'Olot i que, de fet, també van patir les conseqüències dels lladres: els havien robat les bateries de dos camions que tenien aparcats a la mateixa zona.

La descoberta la van fer cap a les vuit del matí i van alertar el tècnic de l'Ajuntament d'Olot i els voluntaris de Protecció Civil. Aquests últims van anar fins al lloc dels fets, expliquen, i es van trobar amb uns fets ben desagradables. D'entrada, explica un dels voluntaris, van trobar que els havien trencat una de les finestres laterals per on van aconseguir obrir el vehicle i un cop a dins, van emportar-se el pont de les llums, és a dir la sirena, material que hi havia a dins com ara dues farmacioles i altres objectes del vehicle. A més, els van robar el combustible del vehicle. Ràpidament van alertar la Policia Municipal, que es va fer càrrec dels fets amb els?Mossos.

Els voluntaris ahir lamentaven molt aquests fets i esperen que ?enxampin els autors. Se sospita que els autors dels fets podrien ser un grup de joves. Fa poc temps, la Policia Municipal va enxampar in fraganti uns lladres que estaven robant bateries del dipòsit municipal de vehicles, i van ser detinguts.