Sembla ser que el conductor d'un turisme no va veure fins que s'hi va topar un control d'alcoholèmia que els Mossos d'Esquadra tenien instal·lat a les Preses, a la via que uneix aquest municipi amb Olot. Com a conseqüència d'això, un agent va resultar ferit del peu i d'algun cop al cap. Ha hagut de ser operat del peu i potser li caldrà encara una altra intervenció quirúrgica, segons fonts policials.

El conductor del vehicle va ser sotmès tant al test d'alcoholèmia com el de drogues i ambdues van tenir un resultat negatiu. Amb tot, el conductor va resultar detingut per un presumpte delicte de lesions per imprudència greu però finalment va resultar sense efecte. El conductor haurà de presentar-se al jutjat quan sigui requerit.

Els fets es van produir al voltant de la una de la matinada dels dissabte a la C-152. Els dos policies van veure que el cotxe no s'aturava i que s'aproximava malgrat els senyals que indiquen que hi havia un control. En comptes de parar-se, el conductor va fer un cop de volant en trobar-se els agents de sobte.

A un d'ells el va poder esquivar gràcies a la maniobra però en canvi, l'altre policia va caure a terra i amb cops al cap. Per aquest motiu, el van traslladar a l'hospital on el van operar del peu i està previst que hagi de passar altra vegada pel quiròfan. Quant al conductor del cotxe, aquest no va donar positiu ni alcohol ni a drogues i tot indica que el que anava és despistat quan conduïa.