L'Ajuntament d'Olot va aprovar, en una de les darreres juntes de govern, l'enderroc de la casa coneguda com a can Marcé. Es tracta d'un edifici de planta baixa i dos pisos amb una llinda de pedra a la porta. L'edifici per una banda dóna a un costat de la plaça de braus i per l'altra a un solar de tres hectàrees que fa mig any va ser adquirit per l'Ajuntament pel preu de 450.000 €. La casa fa poc va ser tapiada per l'Ajuntament. Ara, ha pres la decisió de tirar-la a terra, cosa que està prevista per a l'agost.

Segons ha explicat Estanis Vayreda (regidor de Promoció Municipal per CiU), l'edifici provocava problemes d'humitat a les cases veïnes del carrer del Roser, per la qual cosa la Junta de Govern va decidir que el millor era ensorrar-la.

La casa està situada dins l'espai on és previst que hi hagi el futur Parc dels Volcans. Fa de separació entre el nucli urbà, el cementiri i les grederes del volcà Montsacopa.

Això no obstant, Vayreda ha indicat que la ubicació del Centre d'Interpretació del Vulcanisme que ha de centrar el Parc dels Volcans no està decidida.

De moment -segons Vayreda-, una consultora prepara el projecte del Parc dels Volcans per presentar-lo a una convocatòria d'ajuts europeus. La intenció és que el Parc dels Volcans converteixi Olot en una de les principals portes d'entrada del turisme a la comarca i en la referència del vulcanisme a Catalunya. Tindrà un Centre del Vulcanisme, on preveuen posar-hi recreacions d'un volcà en tres dimensions.

Fora del context del Parc dels Volcans, Vayreda ha indicat que la previsió immediata de l'equip de govern (CiU-PSC) és d'aprofitar l'espai de la casa i del solar per fer-hi l'exposició de bestiar de la Fira de Sant Lluc (18 d'octubre).

L'organització de la Fira de Sant Lluc, durant anys, va fer la mostra d'animals al passeig de Sant Roc. En les dues darreres edicions, van fer servir la plaça de braus.

Per a la propera edició, la qual serà la del 700 aniversari, faran l'exposició al solar de la casa i al seu entorn. Es tracta d'una extensió considerable, on podran posar els animals en separacions diferents i fer circuits per als visitants.