Els robatoris de cablejat elèctric comencen a ser un fet menys habitual a la demarcació de Girona però la passada matinada la Policia Local de Llagostera i després d'una persecució van aconseguir detenir dos homes que dins la seva furgoneta portaven 300 quilos de cablejat elèctric sostret. Es tracta de dos homes amb antecedents policials, cadascun d'ells en té nou.

Els fets han succeït pels volts de dos quarts de quatre de la matinada quan una patrulla de la Policia Local de Llagostera va veure que una furgoneta que circulava a gran velocitat per la carretera GI-674, que enllaça Caldes de Malavella amb Llagostera. Concretament al punt quilomètric 5. Els agents de la Policia Local van iniciar una persecució de la furgoneta després que el conductor d'aquesta, no fes cas a les indicacions de la patrulla per tal d'aturar el vehicle. Els agents van interceptar finalment el vehicle a l'Avinguda Catalunya de la urbanització La Canyera amb dos ocupants al seu l'interior.

Durant la seva identificació van comprovar que eren dos homes amb antecedents amb un total de nou detencions cadascun.

Dins de la furgoneta els agents hi havia una gran quantitat de cable elèctric d'alta tensió d'uns 300 quilos amb indicis d'haver estat sostret. Al lloc també s'hi va desplaçar una patrulla dels Mossos i amb la Policia Local van detenir les dues persones.