Les piscines de Castellfollit i de Tortellà i el casal d'Argelaguer van patir robatoris en el decurs del cap de setmana passat. A la matinada de diumenge (dia 26 de juliol), els lladres van forçar la porta principal de les instal·lacions del Club Natació Castellfollit. Es van endur almenys 4 caixes de gelats, ampolles de licor i un pot amb les propines.

Es dóna el cas, que durant la revetlla de Sant Joan ja havien robat a la piscina de Castellfollit. En aquella ocasió van aprofitar el soroll dels petards per esbotzar la porta. Davant dels robatoris, l'Ajuntament de Castellfollit es planteja incrementar les mesures de seguretat a la localitat.

Durant la nit del divendres (dia 24 de juliol), van entrar al bar el Casal d'Argelaguer. Es tracta d'un establiment situat al mig de l'antiga travessa de la N-260 i prop de la rotonda que conté la cruïlla en direcció a Tortellà. A Argelaguer, van esbotzar la porta principal i es van emportar el contingut de la màquina escurabutxaques.

A la mateixa nit, van entrar a la piscina de Tortellà. Van trencar el cadenat de la porta principal, van entrar dins del bar de la piscina. De moment no se sap si es van endur res de rellevància.

Els Mossos d'Esquadra investiguen si la coincidència dels robatoris en tan poc espai de temps pot estar relacionat amb els autors.

Els robatoris nocturns a les piscines registren un increment durant els períodes de vacances d'estiu. Les accions coincideixen amb l'augment de l'activitat dels serveis de bar ubicats a les zones de bany i de lleure.