La titular del jutjat d'instrucció número 4 va continuar interrogant ahir els arrestats del macrooperatiu antidroga que es va fer dimarts en set municipis de Girona. Dels 26 detinguts, la jutgessa va ordenar ahir l'ingrés a presó provisional de tres dels arrestats dimarts. Avui està previst que encara declarin dos detinguts més, als quals, la jutge va prorrogar la detenció unes hores més. D'altra banda, una vintena dels detinguts es troben en llibertat provisional. Estan imputats per ser els presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues. D'aquesta vintena, hi ha sis detinguts als quals la jutgessa de Girona ha decidit imposar-los la prohibició de sortida del país i hauran de comparèixer cada quinze dies en el jutjat.

El macrooperatiu dels Mossos d'Esquadra contra el tràfic de drogues va desenvolupar-se dimarts des de les cinc de la matinada en set municipis de la Selva i el Gironès i al Prat de Llobregat va acabar amb una trentena de detinguts. Tenia com a objectiu desmantellar una xarxa de distribució de droga amb centre al barri de la Font de la Pólvora de Girona.

El cas es troba sota secret de sumari però ha transcendit que en els escorcolls van comissar diners i armes. A més, de drogues com ara cocaïna, heroïna i marihuana.