Olot donarà la recaptació de l'IRPF i l'IBI a l'Agència Tributària Catalana

ERC, CUP i Olot en Comú voten en contra del correbou del 2015 i avisen que s'oposaran al del 2016

31.07.2015 | 09:13
La fi de la redacció del projecte de la variant d´Olot va ser informada al ple d´anit.

Santi Vila (conseller de Territori i Sostenibilitat) estarà dijous vinent, 6 d'agost, a l'Ajuntament d'Olot per oficialitzar el final dels treballs de redacció del projecte de la variant d'Olot. Ho va anunciar l'alcalde de la ciutat, Josep Maria Corominas (CiU), a l'inici del ple d'ahir. Va explicar que és el tram de la Generalitat que va de la rotonda de la carretera de Riudaura i Codella. «Aquesta documentació -va afirmar- serà la definitiva». Va precisar també que «em diuen que el normal és fer l'aprovació definitiva en el moment de la licitació». Va prosseguir dient que «això en aquests moments no ho podem fer, perquè no hi ha la partida econòmica». En el ple d'ahir, Olot va decidir donar els diners recaptats per l'IRPF i l'IBI a l'Agència Tributària Catalana, en quedar aprovada una moció en aquest sentit gràcies al suport de CDC, ERC i la CUP, mentre que el PSC?hi va votar en contra i Olot en Comú es va abstenir.

Sobre la variant, l'alcalde va comentar que «de tota manera suposa la fi del tràmit dels papers i l'inici de la cerca de diners i va considerar que «és molt important, perquè dóna idea a la resta d'administracions implicades en aquest traçat que si un té interès els papers poden avançar i es molt important que avancin i com més aviat millor els tinguem tancats».

Plantilla de la Policia

El ple també va aprovar la ?con?tractació de dos agents i un sergent per a la plantilla de la Policia Municipal. Pere Gómez (portaveu d'ERC) va assenyalar que «sempre hem tingut una plantilla de la policia a la part baixa del que ens correspon per nombre d'habitants». L'alcalde li va contestar que s'han passat uns anys difícils per la contractació de personal, cosa que està condicionada per llei.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Notícies relacionades

Enllaços recomanats: Premis cinema