Cap novetat al capdavant del PP de la demarcació de Girona en les eleccions al Parlament del 27 de setembre. Enric Millo tornarà a ser el cap de llista de la formació per a la circumscripció gironina. Es tractarà de la quarta vegada que Millo és el número u del PP per Girona en uns comicis a la cambra catalana, després que el 2006, el 2010 i el 2012 ja ocupés el primer lloc de la candidatura. Així, a diferència de la demarcació de Barcelona, on Xavier García Albiol substituirà la gironina Alicia Sánchez-Camacho en la primera posició de la llista, en el cas de la circumscripció de Girona no canviarà la cara visible del partit en les eleccions del 27-S.

Per tant, el PP ha optat per apostar per un diputat veterà amb la finalitat que Millo aconsegueixi que la formació pugui mantenir la seva representació al Parlament el 27 de setembre. En les últimes eleccions a la cambra catalana, el novembre del 2012, el partit va obtenir 33.096 vots a la circumscripció de Girona, el 9,58% del total. El resultat va donar al PP dos diputats: Enric Millo i Sergio Santamaría. A més, llavors la formació va aconseguir una fita històrica, perquè va superar el llindar dels 30.000 vots i va empatar en escons amb el PSC.

Ara bé, l'escenari que es planteja per al 27-S no sembla del tot favorable per al PP. D'una banda, el partit va patir una davallada en els darrers comicis: les eleccions municipals a la demarcació de Girona. De l'altra, tal com ja va succeir a les municipals, el PP haurà de tornar a fer front també a l'efecte de Ciutadans. Per això, Millo és l'escollit per intentar evitar una altra caiguda de la formació; en aquest cas, a les eleccions al?Parlament. La trajectòria de Millo a la cambra catalana és extensa, perquè ha format part de la cinquena, la sisena, la vuitena, la novena i la desena legislatura del Parlament. En les dues primeres com a diputat de CiU ?-en la seva etapa a Unió- i en les altres tres de diputat del PP. Així mateix, des del 2010, Millo també és portaveu del PP a la cambra catalana.