El Pla de l'Estany distribueix les àrees de govern entre CiU i ERC

El Consell Comarcal crea un Consell de Presidència amb cinc membres convergents i 2 republicans

01.08.2015 | 00:00

El Consell Comarcal del Pla de l'Estany ha repartit totes les seves àrees entre els dos socis de govern d'aquest mandat: CiU, formació que ostenta la presidència i té la majoria de consellers, i Esquerra Republicana. La CUP, amb un sol representant, s'ha quedat sola a l'oposició comarcal.
Aquesta setmana, el Consell que presideix l'alcalde de Palol de Revardit, Jordi Xargay, ha aprovat el repartiment de responsabilitats, pocs dies després d'acordar les dedicacions i les retribucions dels integrans de l'ens.
Així, a partir d'ara, el Consell del Pla de l'Estany s'estructura en quatre comissions informatives: de Seveis generals i econòmics, que presideix l'alcalde de Vilademuls, Àlex Terés (CiU); de Serveis tècnics i ambientals, que està al càrrec de l'alcalde de Serinyà, Josep Antoni Ramon (Gent per Serinyà-AM); de Serveis de Promoció econòmica i Turisme, presidida per la regidora de CiU a Banyoles Joana Vilà; i de Serveis Socials i Ensenyament, amb una altra regidora de l'equip de govern banyolí com a presidenta, Esther Busquets.
La nova organització comarcal es completa amb un Consell d'Administració del Centre Ocupacional i Especial de Treball (COIET), que està al càrrec d'Ester Busquets, també regidora de CiU a Banyoles.
En el mateix ple, el Consell del Pla de l'Estany va acordar crear un Consell de Presidència que, a més de Xargay, inclourà el vicepresident comarcal i els consellers de les comissions informartives; en total, aquest nou òrgan l'integraran cinc càrrecs electes de CiU i dos d'ERC -les Agrupacions Municipals (AM) estan adscrites a aquest partit-.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema