El cap de llista del PP a Barcelona per a les eleccions del 27-S al Parlament, Xavier García Albiol, va presentar ahir Enric Millo com a candidat de la formació per a la demarcació de Girona en aquests comicis. "Estic satisfet que el partit confiï novament amb mi", va assegurar Millo, que serà per quarta vegada el cap de llista del PP a la cambra catalana per Girona. "Els gironins es mereixen tenir veu pròpia al Parlament", va subratllar Millo, que va afegir que "espera revalidar" els dos diputats de Girona que la formació ara disposa a la cambra. "No ens fan por les enquestes", va explicar el cap de llista, que va valorar que els gironins aposten "per les coses ben fetes, legals i amb sentit".

Així, Millo va destacar que el PP "és garantia de seguretat" i que amb aquest partit "Girona seguirà pel bon camí". "De cap manera volem deixar de ser espanyols", va afirmar Millo, que va concloure: "No volem que Catalunya sigui ingovernable". Mentrestant, Albiol va subratllar: "He demanat que Enric Millo segueixi com a cap de llista". "És el polític de Girona amb més influència que cap altre amb el Govern de l'Estat", va considerar Albiol, que va afegir que "no hi ha ningú millor". En aquesta línia, Albiol va valorar que l'Estat està invertint en les comarques gironines que són "una moto d'activitat econòmica i turisme".

Albiol es va mostrar confiat que el PP tornarà a aconseguir el proper 27 de setembre a la demarcació de Girona els dos diputats actuals. "Estic convençut que els resultats del 27-S seran espectaculars", va explicar el candidat del partit a Barcelona, que va reiterar que Millo disposa de "fil directe" amb el Govern central. De fet, Albiol va destacar que Millo "ha reclamat millores per Girona", al mateix temps que va afegir que el pressupost del 2016 de l'Estat preveu "una inversió en recursos econòmics per a la llei de la dependència i les beques d'escolarització". Finalment, Albiol va recordar que amb Millo, com a cap de llista, la formació ha aconseguit "els millors resultats de la història del PP" al Parlament per a la ?cir?cumscripció de Girona.