La secció d'educació secundària La Miquela, de Bescanó (Gironès), ha estat premiada amb el Segell Europeu de les Llengües, que distingeix les iniciatives innovadores en l'ensenyament i l'aprenenatge de les llengües. Aquesta és una iniciativa de la Comissió Europea que reflecteix l'interès dels centres educatius per incentivar l'aprenentatge de les llengües, inclosa la dels signes, com a vehicle necessari per a una autèntica integració europea.

L'acció la gestiona el SEPIE (Servicio Espanyol para la Internacionalización de la Educación). El guardó s'atorga a l'Estat espanyol mitjançant una convocatòria pública que des de 1998 i des de 2005 inclou dues modalitats: una per a les millors activitats innovadores en l'ensenyament i l'aprenentatge de les llengües; i una altra per al professorat de ?llengües que hagi destacat per la seva dedicació i professionalitat en l'ensenyament d'aquesta matèria.

La darrera convocatòria és de 2014 i La Miquela de Bescanó va aconseguir el cinquè premi en la primera d'aquestes modalitats, pel projecte Comenius titulat Let's Create.