Olot aprova una modificació de crèdit de 748.033 euros

04.08.2015 | 15:51

L'Ajuntament d'Olot va aprovar amb la majoria de CiU i el PSC una modificació de crèdit de 748.033 €. Esquerra, la CUP i Olot en Comú s'hi van oposar. Monteserrat Torras (regidora d'Hisenda per CiU) va exposar: "Es repartiran en gestió ordinària 157.240 €, despesa inversió 431.047 € i 159 .715,94 € en despesa d'inversió financerament sostenible. Va explicar: "El finançament d'aquestes noves despeses prové de reduir els crèdits disponibles d'altres partides de despesa. També de més ingressos per subvencions amb destí finalista i del superàvit disponible que es pot dedicar a les inversions financerament disponible"
L'alcalde, Josep Maria Corominas (CiU), va justificar: "Podríem fer el pressupost d'una manera molt més agosarada". Va prosseguir: "Ens estimem més ser més prudents i a mesura dels ingressos o de les partides dotades amb diners destinar els diners".
Pere Gómez (portaveu d'ERC) va opinar que "No hem pogut debatre prèviament, ni hem tingut tota la informació". Va afegir: "Hi ha molts aspectes clarament opinables i fins i tot, amb una dotació tan important, calia haver pogut dedicar una part a aspectes socials, com les escoles bressol o l'escola de música"-
Mireia Tresserras (CUP) va dir: "No veiem normal que en 7 mesos (2 d'inhàbils per les eleccions) s'hagin fet 4 modificacioms de crèdit per valor de gairebé 2 MEUR. Pensem que hi ha mala previsió en els pressupostos" Va assenyalar: "El destí de les modificacions són inversions, gestió corrent i inversions per sostenibilitat en canvi, hi ha partides que ens semblen que no responen a aquests criteris i que en tot cas s'haurien d'haver inclòs en el pressupost".
Xavier Garcia (Olot en Comú) va demanar explicacions per les partides destinades a RCR arquitectes i la Unió Esportiva Olot.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema