Es va posar nerviós quan el van identificar i això el va delatar. Aquesta és la història d'un individu que la Policia Local de Llagostera va veure sospitós a la zona del polígon. En escorcollar-li el vehicle i van trobar un arsenal ocultat en diversos punts del cotxe. Duia tot d'estris sospitosos de ser emprats en un robatori violent com són, per exemple: dues pistoles simulades, set ganivets de diverses mides, tres cúters i un martell per trencar vidres. L'individu va acabar amb una denúncia administrativa per una infracció a la Llei Orgànica 4/2015 i els agents de la Policia Local de Llagostera li van comissar tot el material que van requisar de dins del vehicle.

Els fets es van produir la setmana passada, quan una patrulla de la Policia Local de Llagostera es trobava fent tasques de vigilància pel municipi tot d'una va observar un vehicle sospitós fent voltes pels carrers de la zona industrial del municipi.

Davant les sospites, els agents van procedir a identificar el conductor i van escorcollar el vehicle perquè l'home va mostrar-se molt nerviós durant la identificació.

Va ser llavors quan els policies van trobar-se amb tot el reguitzell d'armes blanques i les pistoles simulades. L'home va acabar amb una denúncia administrativa i segurament, gràcies a l'actuació dels policies algun dels negocis del polígon de Llagostera va evitar ésser assaltat ja que la majoria d'estris que duia fan pensar que devia tractar-se d'un lladre que volia actuar a la zona.