L'Ajuntament de Cassà de la Selva ha fet pública la guia dels 11 veïnats del municipi. El document inclou les notes històriques de cada veïnat així com un mapa amb la relació de masies que hi ha a les diverses zones. El document substitueix l'antiga guia de veïnats, que s'havia publicat l'any 1995.

La guia de veïnats de Cassà serveix perquè la població conegui els trets històrics que són més destacats de cada veïnat i també és útil com a eina d'orientació. Els ciutadans poden obtenir un d'aquests exemplars en format digital a través del lloc web de l'Ajuntament: www.cassa.cat. Aquesta guia també compta amb una finalitat tècnica, perquè és utilitzada per tots aquells que treballen diàriament a les zones dels veïnats, un territori extens al voltant del nucli urbà i que és important per a Cassà.

L'edició d'aquesta nova guia de veïnats de Cassà ha estat possible gràcies a l'ajuda de tots els alcaldes dels veïnats i també del senyor Joaquim Mundet i Creus.

El regidor d'urbanisme de Cassà de la Selva, Emili Mató, destaca que una eina com aquesta estigui actualitzada. «Els veïnats són igual d'importants que el nucli de Cassà i cal prestar-los l'atenció que es mereixen», explica Mató.