Llagostera destina 27.000 euros a subvencionar la llar d'infants

Un total de 34 famílies es beneficiaran d'una rebaixa del 70%, 50% o 25%, en funció del nivell d'ingressos

07.08.2015 | 07:26

L'Ajuntament de Llagostera subvencionarà, per tercer any consecutiu, les quotes de les seves llars d'infants municipals per al proper curs 2015-2016. Es tracta d'una línia d'ajuts que es dedica a famílies amb necessitats econòmiques que no poden fer front a la quota mensual del servei municipal de llars d'infants.

Enguany hi ha hagut un total de 34 sol·licituds. Totes aquestes peticions han estat acceptades, perquè complien amb els requisits de la subvenció. Les bases de la convocatòria contemplen una rebaixa, del 25%, 50% o 70%, de la quota bàsica mensual, segons el nivell d'ingressos de cada unitat familiar. Amb les 34 sol·licituds acceptades, 24 famílies es beneficiaran d'una rebaixa del 70%, de la quota bàsica mensual subvencionada, 3 amb el 50% i 7 amb el 25%.

L'Ajuntament de Llagostera va recordar ahir que «sempre ha cregut en la necessitat d'un servei de llar d'infants de qualitat i accessible per a la majoria de famílies del municipi». A més, va voler reiterar «el compromís de vetllar pel bon funcionament».

En aquesta línia, el consistori va assenyalar que Llagostera també és un dels pocs pobles de l'entorn que disposa d'aula de P-0 i que les seves tarifes es troben per sota de la mitjana de les localitats que hi ha al voltant.

«Sense aquestes ajudes moltes famílies amb nens de 0 a 3 anys no tindrien accés a aquest servei educatiu que s'ha demostrat important pels infants durant la seva primera etapa de vida», es va manifestar ahir des de la regidoria d'Acció Social i d'Educació del mateix Ajuntament de Llagostera

122 matriculats

Així, per al curs 2015-16, es mantindran obertes les dues llars d'infants municipals de Llagostera (El Carrilet i El Niu) per poder donar cabuda als 122 alumnes matriculats, cinc més que el curs passat. El Carrilet tindrà una aula de P-0, tres aules de P-1 i tres aules de P-2. En el cas de la llar d'infants El Niu, disposarà d'una aula de P-0 i una altra de P-2.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema