El parc infantil del costat del Palau de l'Abadia a Sant Joan de les Abadesses ha estat considerat poc segur pel grup municipal d'ERC, el qual va presentar una reclamació al darrer ple. Els arguments dels republicans són que és un espai insegur, perquè dóna a la plaça Major i a les instal·lacions del CPE Abadessenc.

La correcció -segons va exposar Sergi Albrich (ERC) al ple- passa per canalitzar la sortida i entrada d'infants a l'espai. És a dir, volen que el parc estigui dins d'un perímetre tancat.

Albrich va recordar que en plens anteriors havien demanat la col·locació de bandes rugoses i senyals de limitació de 30 quilòmetres per hora en diversos llocs de l'entrada a la plaça de l'Abadia (propera al parc). També han indicat que hi ha conductors que aparquen en zona prohibida i impedeixen la visibilitat dels infants i els pares que volen anar al carrer

Els republicans van criticar que l'equip de govern no faci cas de les seves reclamacions. ERC de Sant Joan acostuma a dur a terme reivindicacions basades en la millora de la seguretat a la xarxa urbana. Una de les darreres va culminar en la millora de l'aparcament de la TEISA a la travessa del poble.