La Junta de Govern de l'Ajuntament d'Olot, ahir, va aprovar l'adjudicació de les obres de conservació i millora del paviment dels carrers pel 2015 a l'empresa Aglomerats Girona. Segons va explicar l'alcalde, Josep Maria Corominas (CiU), la inversió serà de 250.000 €. Va assenyalar: «És una inversió que fem cada any». Segons ell, en els darrers 4 anys, l'Ajuntament ha invertir 1 milió d'euros en la millora dels carrers. «Jo crec -va afirmar- que la gent de cada barri sap els carrers que hem anat arreglant».

Va explicar que la intenció de l'equip de govern era fer l'adjudicació abans de les eleccions municipals. «Ens semblava -va assenyalar- que era un projecte que convenia». Va oposar: «No sé per quin motiu se'ns va endarrerir una mica».

De la Junta de Govern va explicar: «Hi ha hagut la mesa de contractació, s'han obert totes les pliques i s'ha adjudicat amb una important baixa econòmica». Segons ell, el decalatge econòmic favorable a l'Ajuntament serà reinvertit a fer més accions de millora de les vies públiques.

Corominas va assenyalar que la intenció de l'Ajuntament és continuar amb la millora dels carrers durant els propers anys. Va explicar: «La veritat és que hi ha moltes empreses interessades». La causa és que -segons ell- l'Ajuntament d'Olot paga dins dels terminis pactats.

A més de la millora el paviment, l'Ajuntament ha posat més senyals verticals i horitzontals destinats a la seguretat viària en els carrers més conflictius.