El bon temps porta gent a la muntanya a fer excursions i un dels perills és acabar lesionat. Això és el que va ocórrer a dues excursionistes a les Llosses i Canet d'Adri que van ser rescatades pels Bombers.

El primer cas es va produir al migdia, quan una excursionista va resultar ferida a la cama, amb una possible fractura, a la zona del Mas el Colomer a una zona de difícil accés. Els Bombers van activar l'helicòpter amb efectius dels GRAE i del GEM (Grup d'emergències Mèdiques). L'helicòpter de rescat va portar la ferida, una dona de 49 anys, fins a l'helisuperfície de Campdevànol on l'esperava una ambulància del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques) que l'ha traslladat fins a l'Hospital.

A la una del migdia, els Bombers també van ser alertats per la caiguda d'una altra excursionista en aquest cas a la zona del Pla de la Torre, a Canet d'Adri. Fins al lloc s'hi van desplaçar dues dotacions dels Bombers i l'ambulància del SEM (Sistema d'emergències Mèdiques) que ha traslladat la ferida, una dona de 68 anys i veïna de Sant Gregori, a l'hospital Trueta de Girona amb una possible fractura de maluc.