Tres lladres disfressats robaven carteres al mercat de Llagostera

La Policia Municipal deté un home i en denuncia dos dedicats a furtar a compradors · Els van trobar perruques i roba per canviar-se

09.08.2015 | 07:18
La perruca, barrets i roba que els carteristes es posaven per robar · Policia Local de Llagostera

No és temps de carnestoltes però hi ha tres individus que sembla que per a ells és festa tot l´any. Es disfressen i de passada, fan l´agost anant de mercat en mercat a robar als compradors. Aquest és el cas de tres lladres que la Policia Local de Llagostera va enxampar aquesta setmana i que es dedicaven a sostreure carteres en el mercat setmanal.

Els carteristes es posaven una perruca, un barret i es canviaven de roba cada vegada quan cometien un furt per passar desaparcebuts. La Policia Local aquest dijous va saber que havien robat un parell de carteres a dues dones quan compraven al mercat de Llagostera i dos agents de paisà que estaven fent tasques de seguretat ciutadana van identificar una persona sospitosa.

Els agents van seguir l´home, fins a l´avinguda Gironès on l´esperaven dues persones més dins d´un vehicle. Ràpidament s´hi van acostar dos agents més –un agent i un sergent– i de la Policia Local de Llagostera i van identificar els tres homes.

Tot seguit, van escorcollar el vehicle on van trobar diverses perruques i peces de roba que suposadament utilitzaven per anar-se canviant i passar desapercebuts durant la seva estada a Llagostera.

Durant l´escorcoll, els agents van recuperar 100 euros en bitllets de 20 que coincidien amb la quantitat denunciada per les dones que havien patit el robatori.

L´actuació policial finalment va acabar amb un detingut i dues persones denunciades, totes elles de nacionalitat peruana, que suposadament es dedicaven a robar carteres al mercat setmanal de la població. Tots tres comptaven amb antecedents i tenen 21, 25 i 35 anys. Aquest últim ciutadà peruà de 35 anys va ser el que va ser detingut. I és que a més, li constava una ordre de detenció per diversos robatoris a Barcelona. Va ser posat a disposició judicial i els altres dos homes van ser denunciats per un delicte de furt. Des del passat mes de juliol la policia local de Llagostera ha incrementat la vigilància al mercat coincidint amb l´època estival on solen augmentar aquest tipus de furts.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema