Un home de 48 anys va morir i dos més van resultar ferits, un d'ells de gravetat, en un xoc frontal entre tres turismes a la carretera N-II, a la variant de Girona. Segons va informar ahir el Servei Català de Trànsit (SCT), l'avís d'aquest últim sinistre es va rebre a les sis de la tarda d'ahir per un accident al quilòmetre 721, en sentit nord. Per causes que encara s'estan investigant, hi va haver una col·lisió frontal entre tres cotxes, va afegir l'SCT.

La víctima mortal de l'accident de l'N-II a Girona és Juan P. P., un veí de Llívia (Cerdanya) de 48 anys, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

En concret, la topada va tenir lloc a la variant de Girona poc abans de la sortida cap a Celrà.

Com a conseqüència de la topada, un home de 48 anys va morir i dos més van resultar ferits. Un d'ells, de 59 anys, va resultar ferit greu. Tots dos ferits van haver de ser traslladats en dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) fins a l'hospital Trueta de Girona. L'accident va obligar a tallar la N-II fins a les 19.00 hores. Arran del sinistre es van activar cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat així com tres ambulàncies del SEM.

Segons l'SCT, aquest accident mortal a Girona va obligar a tallar la N-II durant prop d'una hora, des de les sis i fins a les set de la tarda.