La Policia Local de Cassà de la Selva juntament amb els Mossos d'Esquadra han desmantellat una plantació de 409 plantes de marihuana al carrer del Raval de Cassà de la Selva. Durant l'escorcoll van imputar el presumpte autor per un delicte de tràfic de dro?gues com a persona que tenia cura del cultiu. Es tracta d'un veí del poble, de 28 anys i nacionalitat espanyola.

L'operatiu policial es va produir després d'investigar l'immoble i aconseguir el permís judicial corresponent. Els agents van fer entrada i escorcoll al domicili del carrer Raval, en ple centre de Cassà de la Selva, ahir al matí. Hi van treballar la Policia?Local i els Mossos d'Esquadra. Durant l'escorcoll, els agents van trobar les 409 plantes de marihuana a la casa. A més, també van comissar diversos estris que s'usen per al cultiu d'aquesta droga. Entre els aparells hi ha 25 làmpades, 25 bombetes, 25 transformadors i altres objectes que van quedar dipositats a les dependències policials de Cassà.

Es dóna el cas que no va ni quinze dies que els agents de la Policia Local ja van desmantellar una altra plantació de marihuana al poble. En aquell cas, de 145 plantes. L'operatiu va néixer de les sospites dels agents locals, ja que en passar per davant de l'immoble venia una forta olor de marihuana i a més se sentia un fort soroll d'aparells de ventilació que s'utilitzen per tenir la cura de les plantacions. Van fer l'escorcoll en un domicili del carrer Sant Anton i hi van descobrir el cultiu. També van imputar un jove de 27 anys del poble per ser presumpte autor del delicte contra la salut pública.