El nucli antic de Santa Pau ha captivat al cap de producció i els encarregats de localització del film. Els carrers, l'església, els balcons, la plaça porticada, el castell immens que presideix el nucli antic, la proximitat de la capella de Sant Martí.

A més, els prats, els camps de blat, els camps de fesols i les muntanyes de Sant Julià del Mont retallades al cel blau d'aquest estiu ardent.?Són els elements pròpis de Santa Pau i representatius del concepte de poble que es manté a les grans ciutats.

Són els senyals que fan de Santa Pau el que seria un poble sense canvis excessius a la imatge que es va conservar fins als anys seixanta a la major part de localitats petites i que el fan idoni per a la representació dels ambients de poble, tal com són vistos des de les ciutats.

Documentals

En el darrer cas es tracta d'ùna comèdia, però el castell ha servit per fer documentals d'història i, el nucli antic, per fer anuncis de productes agroalimentaris.

En tot cas ser l'escenari d'una comèdia del cinema espanyol fa preveure que serveixi, perquè el poble tingui més difusió.

Una popularitat que l'Ajuntament ja va buscar a la dècada dels 90 a partir de l'aparició del poble als programes d'entreteniment de TV3.

El rodatge del film ha començat després que Berto Romero hagi acabat les seves sessions en el rodatge de Ocho apellidos catalanes. L'actor i còmic està cada vegada més assentat a la indústria cinematogràfica, com demostren les seves intervencions en Tres bodas de más i a la imminent Anaclet0, agente secreto, totes dues de Javier Ruíz Caldera; i Barcelona, ??nit d'hivern de Dani de la Orden.

Una de les novetats de la producció és l'aparició d'Andreu Buenafuente com a actor en un paper principal. Fins ara la seva experiència al cinema es fonamentava en escenes de llit. Va aparèixer a la sèrie Torrente de Santiago Segura i també a Spanish Movie. La previsió és que en faci més i que aparegui a Anacleto.