En el marc de les actuacions de promoció i desplegament del pla estratègic local, Llagostera segueix apostant per promocionar-se com a destinació turística i com a la porta d'entrada a la Costa Brava. És per això que l'Ajuntament de Llagostera ha editat tres espots promocionals «per realçar els principals recursos del municipi que giren entorn del patrimoni, la gastronomia i els espais naturals», tal com ha explicat el regidor de promoció local del consistori, Ramon Soler.

Així, amb el lema «Vine a descobrir-nos!», pretenen reforçar totes les actuacions encaminades a promocionar la població com a localitat d'accés a la Costa Brava. El primer dels vídeos està dedicat al turisme actiu, el segon al turisme cultural i el tercer al turisme familiar promocionant la via verda, l'entorn natural, les fires temàtiques, la gastronomia, el comerç i el patrimoni arquitectònic, entre altres elements.

Els tres espots ja es poden veure a través de les xarxes socials i a la pàgina web visitallagostera.cat; a més a més, també estan pensats per passar-los per televisió.