El Teatre Principal d'Olot va posar, ahir, a la venda les entrades per a les funcions de les Festes del Tura. És tradició que per les Festes del Tura els olotins vagin a teatre. Per això cada dia hi ha sessions a la tarda i a la nit. En concordança amb el costum olotí d'anar al teatre després dels àpats de festa, el Teatre Principal ha fet una proposta destinada al públic familiar. Així doncs, el dissabte 5 de setembre a les 21 hores hi haurà Pels Pèls. Es tracta d'una comèdia inspirada en un xou televisiu de la realitat. L'espectacle està dirigit per Abel Folch.

El diumenge dia 6 serà el dia d'Orfeó Teatre. És una companyia local de molt d'èxit que representarà El procés de Mary Dugan. És una comèdia que transcorre en una sala del tribunal que jutja una dona per -suposadament- haver assassinat el seu amant milionari.

L'última obra serà el dilluns 7 de setembre a les 18 hores , amb l'espectacle Lari Poppins' El Mag Lari farà creure que fa màgia als assistents, perquè la seva mare és Mary Poppins. Es tracta d'un espectacle de màgia combinat amb humor i va dirigit a tot tipus de públic. Les entrades es poden comprar per internet o a Can Trincheria i el Teatre Principal.