La CUP demana l'adhesió a l'AMI de Tortellà i Sales de Llierca

Indiquen que els resultats de la Jornada del 9 de novembre justifiquen que entrin a l'associació

19.08.2015 | 07:21

La CUP del Llierca ha entrat instàncies que demanen l'adhesió de Tortellà i Sales de Llierca a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). Assenyalen que són els dos únics municipis de la Garrotxa que no estan adherits a l'AMI i volen que ho estiguin abans de les eleccions del 27 de setembre.
Argumenten que en la jornada de participació ciutadana del 9 de novembre el Sí-Sí va obtenir un 87% dels vots del total de 437 ciutadans de Tortellà i a Sales de Llierca el Sí-Sí va obtenir el 91,18% d'un total de 140 veïns.
La CUP del Llierca  considera «que la incorporació a l'AMI és el primer graó de la lluita des de l'ajuntament per l'autodeterminació i la llibertat del nostre poble. Volem que es treballi des dels ajuntaments per tal de donar resposta a la voluntat del poble expressada a les urnes, en un veritable exercici de democràcia».
En el cas de Sales de Llierca  estan pendents de rebre una resposta de l'Ajuntament. Pel que fa a Tortellà, l'Ajuntament ha convocat un Ple Extraordinari pel proper 3 de setembre per tal de donar una resposta clara i concreta sobre el tema.
Han informat del cas els veïns amb una bustiada i han començat a repartir estelades.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema