El líder del PSOE, Pedro Sánchez, visitarà Girona el setembre per fer campanya amb motiu de les eleccions al Parlament del proper 27 de setembre. Segons va informar ahir el PSC, es preveu que el 19 i 20 de setembre Sánchez viatgi a Girona i a l'àrea metropolitana de Barcelona.

Així, tal com ja va fer el maig passat en la campanya de les eleccions municipals, el líder del PSOE es desplaçarà fins a Girona per donar suport al cap de llista gironí del PSC al Parlament, Rafael Bruguera. A part de Girona, Sánchez visitarà altres ciutats catalanes.

D'aquesta manera, el 10 de setembre a la nit, en l'arrencada de la campanya del PSC per a aquestes eleccions del 27-S, Sánchez acompanyarà el candidat de Barcelona, Miquel Iceta, en la tradicional enganxada de cartells. Ara bé, tot i que el líder del PSOE no serà present en la Diada, l'endemà tornarà a ser a Catalunya per assistir a diversos actes electorals. En concret, Sánchez serà a Catalunya el cap de setmana del 12 i 13 de setembre, perquè visitarà Tarragona i Lleida. La resta de la seva presència la repartirà entre Girona i l'àrea metropolitana de Barcelona. «Volem una presència activa de Sánchez perquè la nostra proposta és fer una Catalunya millor en una Espanya diferent i això podem fer-ho des de Catalunya», va assegurar ahir Iceta.