Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove que va agredir i mig escanyar un flequer de Banyoles després que el sorprengués robant bosses de patates. El detingut, que té 21 anys i ja acumula diversos antecedents, va reaccionar amb molta violència quan la víctima el va descobrir: s'hi va encarar, el va agredir i el va arribar a arrossegar fins al carrer agafant-lo pel coll. La situació va obligar a intervenir els Mossos d'Esquadra, que fins i tot van haver de forcejar amb el detingut perquè deixés anar el flequer.

El robatori i l'agressió van tenir lloc aquest passat diumenge. Cap a quarts de deu del matí, els Mossos de Banyoles van rebre una trucada que els alertava que hi havia aldarulls en un carrer situat al costat de la plaça Catalunya. Quan la patrulla va arribar a lloc, van veure una quinzena de persones molt agitades i, al centre de totes elles, un noi que tenia un home agafat pel coll.

L'agressor, que estava molt esverat, no parava de cridar i forcejar amb la víctima, el propietari d'una fleca situada al mateix carrer. Els Mossos d'Esquadra van intentar separar-los però en veure que el noi s'hi resistia, van haver de forcejar amb ell perquè alliberés el flequer i així practicar la detenció amb seguretat.

Segons van explicar diversos testimonis, el jove havia entrat a la botiga i havia provat d'endur-se'n dues bosses de patates. El flequer el va descobrir i va intentar aturar-lo però en aquell moment el noi s'hi va encarar, el va començar a colpejar, el va agafar pel coll des del darrere i el va arrossegar fins al carrer.

Per tot plegat, la patrulla va detenir el jove per un delicte de robatori amb violència i un altre d'atemptat a agent de l'autoritat. El jove, que té 21 anys i és veí de Banyoles, ja acumula una desena d'antecedents per fets similars. Dilluns, el detingut va passar a disposició judicial. Després de declarar davant del jutge, va quedar en llibertat amb càrrecs.