L'alcalde de Les Llosses (ERC) ha autoritzat el propietari dels terrenys de la gorga del Colomer Gros a fer venda d'aliments prop de la gorga. El propietari ja va vendre entrepans i begudes el 9 d'agost, però davant de les crítiques referents a venda ambulant per part de l'Ajuntament de Campdevànol va parar i durant el cap de setmana del 15 i 16 d'agost no va vendre. Això no obstant, davant de les declaracions i notes provinents de Campdevànol, l'alcalde de les Llosses ha donat permís al propietari i tot fa preveure que tornarà a vendre. Havien previst una reunió entre els alcaldes de Campdevànol, de les Llosses i el propietari, però no la faran.

La decisió de l'alcalde de les Llosses té la conformitat de tots els membres d'un consistori format per persones de diferents partits (hi ha un sistema de llistes obertes). Les Llosses sosté que el propietari ven aliments a casa seva i que, per tant, no es pot considerar venda ambulant, com defineix l'Ajuntament de Campdevànol.

A més, les Llosses considera que deixar-li vendre aliments i begudes és una manera de compensar el propietari dels desperfecte que li ocasionen els centenars de persones que s'ajunten al gorg del Colomer Gros a l'estiu.

El gorg del Colomer Gros és el darrer i més gros dels set gorgs del Torrent de la Cabana. Al voltant del Torrent de la Cabana hi ha una ruta que passa per Campdevànol i les Llosses. Els dos municipis van acordar un pla de gestió del torrent i ara està trencat.