Els Bombers van localitzar ahir un boletaire que s'havia perdut a la zona de Bassa de Tregurà, al Ripollès. En la recerca hi van participar quatre dotacions terrestres que es van dedicar a pentinar la zona per on se li havia perdut la pista i un helicòpter. El van trobar sa i estalvi.

Però a qui no van poder localitzar els Bombers és al veí de Gavà, de 59 anys, que es troba desaparegut per Queralbs. Fa més de 10 dies que no se'n sap res i només s'ha aconseguit trobar la seva motocicleta.

Després de suspendre la recerca el dimecres a la tarda a causa del mal temps, els Bombers la van reprendre ahir però va tornar a resultar infructuosa. Si les condicions meteorològiques ho permeten es reprendrà la seva cerca a partir de les nou del matí.

El divendres passat, el seu germà va interposar una denúncia per desaparició a la comissaria del Vendrell, ja que l'home havia sortit amb la seva moto el 8 d'agost i no va tornar. Solia fer rutes amb la seva motocicleta pel Ripollès i, de fet, el vehicle es va localitzar a Queralbs, d'aquí que els Bombers intensifiquessin la cerca per aquesta zona.

La motocicleta és l'única pista que es disposa d'aquest veí de Gavà.