Els Mossos d'Esquadra segueixen buscant la banda de lladres que dimarts van cometre un robatori silenciós en una casa de Sant Antoni de Calonge i que van fugir d'un control policial de Celrà muntat expressament per atrapar-los envestint un vehicle la matinada de dimarts. El grup, presumptament format per individus de l'Europa de l'Est, està especialitzat en fer robatoris silenciosos a la Costa Brava.

Després d'envestir el cotxe policial amb el vehicle que duien -un Audi A4- van fer mitja volta i van fugir a tota velocitat en direcció a Flaçà i la Pera però els agents els van perdre la pista i no va ser fins més tard que van trobar el vehicle abandonat a Púbol. Per atrapar la banda, els Mossos d'Esquadra també van activar efectius de l'Àrea de Recursos Operatius (ARRO).

El vehicle abandonat els servirà als agents de la unitat científica per buscar indicis que permetin la identificació dels lladres que van actuar en el robatori d'un xalet de Sant Antoni de Calonge del qual van rebentar la caixa forta per endur-se més de 10.000 euros i diverses joies de valor.

El grup va actuar a contrarellotge aprofitant que els propietaris de la finca no es trobaven dins i van fugir abans que arribessin els equips de seguretat, ja que va saltar l'alarma.

Els Mossos seguien la petja als delinqüents i per això van poder muntar l'operatiu a Celrà per tal d'interceptar-los i poder-los detenir, però no s'esperaven l'envestida del vehicle que els van fer ni que després els lladres fugissin a tot drap fent mitja volta.

Davant d'aquesta situació els agents van muntar un ampli dispositiu per tancar els accessos dels pobles per on es va produir la fugida, com ara Corçà, però va resultar del tot infructuós perquè els lladres van tenir temps a despistar-los, abandonar el cotxe i seguir fugint.