La 33a Caminada Popular Nit de Sant Bonós de Blanes que es va fer dissabte a la nit va tornar a assolir el rècord a què s'havia arribat en dues anteriors edicions, amb un total de 5.000 participants. A diferència de les edicions de 2012 i 2013, es va arribar al màxim previst quan encara faltava una hora i mitja perquè es tanqués la inscripció, a dos quarts de 9 de la nit.

El caràcter popular, lúdic i festiu que té la caminada va quedar reflectit en la gent de totes les edats que es van veure desfilar en el moment de donar el tret de sortida i, posteriorment, a la línia d'arribada. Entre els participants es van veure famílies senceres amb els més petits dins d'un cotxet o sobre les espatlles; els grups d'amics i amigues lluint alguna disfressa per fer gresca; participants amb els animals de companyia; o bé el gegantó Es Forcaner amb el dorsal que llueix des que va ser creat, el número 666 que reivindica el seu origen demoníac.

Tot i el caràcter popular de la marxa, els participants que se situen a primera línia en la sortida aprofiten per entrenar-se i la fan corrent. En aquesta edició, i per quart any consecutiu, José Luis Blanco, atleta olímpic, va ser el primer a creuar la línia d'arribada. Blanco va recórrer els 8 km de marxa en 25,30 minuts.