Carles Bisbe, creador i protagonista de l'espectacle Còctel Rambo de Llafranc, estudia noves propostes per reformular el xou després que dissabte celebrés la seva darrera edició perquè la Generalitat ha prohibit la seva continuïtat. Bisbe ja ha rebut ofertes per celebrar amb un altre format el seu espectacle en diferents punts de Catalunya, entre els quals destaquen les carpes de Costa Este, situades a l'autovia de Calella de Palafrugell, i que poden acollir més de 7.000 persones. El mateix Bisbe explica que fins al moment "hi ha hagut comentaris però no reunions" i que es tracta doncs d'un projecte molt prematur, però reconeix que "en Rambo va néixer a Llafranc i m'agradaria poder continuar l'espectacle allà".

Costa Este, que fa uns anys era conegut com l'Arena, és una de les discoteques més emblemàtiques del Baix Empordà. La seva localització, així com la seva extensió i varietat de carpes, han fet d'aquest local un punt de referència dins la festa palafrugellenca. En cas de celebrar-ho allà, Bisbe admet que seria més senzill per a ell en l'àmbit logístic i que s'hauria d'adaptar el format del seu espectacle.

L'últim Rambo a Llafranc

Amb un ull posat en el futur, Rambo va lliurar dissabte la seva última batalla o, com a mínim, així ho va fer a la platja de Llafranc. Bisbe va treure totes les seves armes de guerra per encarrilar, una vegada més, un públic fidel que no el volia abandonar en el seu darrer espectacle. I és que si un mèrit té Carles Bisbe és el d'omplir la platja de Llafranc cada any i fer de la seva festa un referent en la nit empordanesa de l'estiu.

Damunt d'una carrossa i acompanyat pel seu particular exèrcit de belleses, Rambo es va deixar estimar per un públic -prop de 5.000 persones segons el mateix Bisbe- que l'esperava davant de l'hotel Llafranc i que corejava el seu nom en la seva arribada. La primera mostra d'una estima incondicional que ha marcat una manera de reformular la nocturnitat d'una localitat tan tranquil·la i ben posada com és Llafranc.

Reivindicant el civisme i l'esperit de festa, el Sylvester Stallone català va "començar amb suor per acabar amb llàgrimes", tal com el mateix Bisbe admetia. Era una nit molt emocionant per a ell i volia que fos un moment inoblidable, motiu pel qual va apostar per centrar-se en la música i deixar de banda l'espectacle, que ja s'havia fet a la tarda amb la seva arribada amb helicòpter. Cançons de diferents èpoques -des de Sopa de Cabra, passant per Shakira fins a Fórmula V- van ser el seu millor aliat. El Rambo Bisbe va entregar tota la seva energia a un públic variat quant a edats i procedències.

Home de nit i ràpid en els festejos, el veritable espectacle d'en Rambo és Carles Bisbe. Qui més gaudeix damunt d'un escenari o una barra -en funció d'on es desplegui la nit- és ell. La música, el matxet o les ja típiques ruixades amb licors al públic són part del decorat. I per a tan especial nit, en Rambo es va envoltar dels amics de sempre i la família. Des de la Colla Garnatxa, passant per la Dúnia -la primer Rambita- fins a l'exuberant Eddie do Santos. Tots al costat d'en Carles per celebrar una de les nits més històriques que ha viscut Llafranc i que, com no podia ser d'una altra manera, va acabar al Gitano, l'hotel Llafranc, fins ben entrada la matinada.

Qui més enyorarà en Rambo són els seus fidels, els qui han trobat en la seva nit una nova festa. Només en Bisbe ha sabut fer de la platja de Llafranc una gran jungla on es juguen les millors gresques nocturnes.