Banyoles acull una nova edició del Club de Lectura Infantil i Juvenil organitzat per la Llibreria L'Altell. Segons ha informat Ràdio Banyoles en aquesta nova edició hi hagut una ampliació de l'edat dels participants que anirà dels 8 als 14 anys.

Després de l'èxit de l'any anterior la Llibreria de Banyoles ha volgut tornar a repetir l'experiència amb l'objectiu de compartir lectures i sobretot donar una oportunitat als nens i nenes per ser crítics amb aquestes. En ampliar-se l'oferta de públic adolescent, s'ha decidit separar els assitents en tres grups d'edat diferenciats. Un que va des dels 8 als 10 anys (3r i 4t de primària), un segon grup que comprèn els nens de 10 a 12 anys (5è i 6è de primària) i un de nou pensat per als més grans, de 12 a 14 anys (equivalent als cursos de 1r i 2n d'ESO).

Les lectures començaran fent un recorregut per autors catalans i avançaran cap a altres d'europeus i fins i tot internacionals. Pel que fa al nombre de places, cadascun dels tres grups acollirà fins a un màxim de 15 participants i els llocs seran adjudicats depenent de l'ordre d'inscripció, sobretot amb prioritat per aquells infants i joves que ja van participar l'any anterior.

El termini d'inscripció estarà obert fins la setmana que ve, concretament el 6 de setembre i les inscripcions es poden fer tant presencialment a la Llibreria Altell com per correu electrònic a través del portal de l'establiment.