La policia francesa va trobar ahir a la nit el cos sense vida del boletaire que va desaparèixer a Alp, segons han informat els Bombers. Es tracta d'un home de 56 anys i veí de Puigcerdà, que havia sortit de casa dimecres cap a les vuit del matí. Els equips d'emergència el buscaven, però finalment ha estat la policia francesa qui l'ha localitzat mort a l'interior del seu cotxe en territori del país veí. Abans d'això, Bombers, Mossos d'Esquadra i efectius dels Agents Rurals l'havien buscat pels camins forestals de la Molina, a la carretera de la Molina a Alp i a l'estació d'esquí de Masella.

La recerca es va focalitzar des del primer moment en dos punts. El primer, en una àmplia zona entre Masella i la Molina, en el qual van participar vuit efectius terrestres dels Mossos d'Esquadra més un helicòpter, dues dotacions dels agents rurals i cinc dels Bombers. El segon punt es va centrar al municipi de Llo, a l'Alta Cerdanya, en el qual va treballar la gendarmeria francesa. Eren els llocs on va indicar la seva dona que podia haver anat.

L'home, de 56 anys i de nacionalitat romanesa, va dir a la seva dona que marxava a buscar bolets dimecres a primera hora del matí, però no va tornar. A la mitjanit va alertar la policia de la seva desaparició. Des de llavors, mossos, agents rurals i bombers el van estar buscant. Segons Bombers, era impossible comunicar-se amb ell a través del telèfon mòbil. Després de gairebé un dia de recerca no es va trobar cap rastre que confirmés que l'home s'hagués perdut buscant bolets a la zona.

A mitja tarda, després de no trobar cap indici del desaparegut, els efectius desplaçats a aquest punt de la Cerdanya van pensar a abandonar la recerca, ja que no hi havia cap prova que evidenciés que l'home es trobava en el perímetre que havia indicat la dona. El mòbil del romanès desaparegut tampoc no donava senyals. La policia catalana va demanar a la tarda permís al jutge per indagar les darreres trucades realitzades a través del seu telèfon mòbil. Els darrers senyals de l'aparell provenien de la zona on estaven buscant. Finalment, ahir a la nit, la policia francesa va trobar el cos sense vida del veí de Puigcerdà en territori francès.