La Candidatura d'Unitat Popular de Banyoles busca la implicació de la ciutadania a nivell local a les eleccions del proper 27 de setembre. És per aquest motiu que el partit ha organitzat una assemblea oberta per elaborar el programa de les properes eleccions catalanes i per iniciar un procés constituent. L'acte tindrà lloc el proper dilluns a les 9 del vespre al Casal Popular Independentista.

La formació busca la implicació de la ciutadania per tal d'iniciar un procés constituent «un cop assolida la independència del Principat», van explicar fonts del partit a Ràdio Banyoles. D'aquesta forma, el grup polític municipal vol comptar amb tots els banyolins i banyolines que se sentin atrets pel projecte de ruptura que plantegen i els animen a assistir a l'assemblea per elaborar el programa de les properes eleccions.

Per l'altra banda, la CUP Banyoles continua demanant a l'Ajuntament que es pengi una estalada al balcó del consistori l'Onze de Setembre. Fa poc més d'un mes que el paritt va presentar una moció a l'equip de gover. L'Ajuntament, però, penjarà una senyera a la font de davant de l'Ajuntament.