CSQP es compromet a lluitar contra la corrupció

Catalunya Sí que es Pot assegura que vol donar sobirania a la societat i afavorir la justícia social

30.08.2015 | 07:17

La candidatura de Catalunya Sí que es Pot (CSQP) a Girona, que es va presentar ahir a Platja d'Aro, va mostrar el seu compromís amb la lluita contra la corrupció, la justífica social i la sobirania.
"Som gent normal, treballadora, amb experiència política i sense, que estem en moviments socials, gent que coneix els efectes de la crisi, i això és el que vol combatre la nostra candidatura", va assegurar el cap de llista, Marc Vidal. Vidal va recalcar que la seva és una candidatura de "gent il·lusionada amb treballar per donar la sobirania a la societat, per donar veu a totes les persones que han estat víctimes de les polítiques d'austeritat, per oferir-los una sortida digna a aquesta crisi que alguns han aprofitat per enfonsar, encara més, les classes més desafavorides, tota la gent que està patint la degradació de la sanitat, les conseqüències de la degradació de l'ensenyament públic, de l'estat del benestar que de mica en mica estan desmembrant".
La número 2 de la candiatura, Alba García, va assenyalar el compromís de Podem i de tota la gent de la candidatura Catalunya Sí Que Es pot "per guanyar amb il·lusió i fer polítiques d'una altra manera, revertir la situació d'austeritat i de retallades" per aconseguir el canvi real al país.
Joan Salmerón, número 3 de la candidatura, va recalcar el gran esforç que s'ha realitzat per construir la confluència d'esquerres "que ha d'assolir la lluita social en sanitat, educació i habitatge... amb la qual competirem a les eleccions i potser donarem sorpreses, aconseguint un resultat molt més social, que és el de la Catalunya que nosaltres representem".
La presentació de la candidatura de Girona va rebre el suport dels caps de llista de Barcelona, Joan Coscubiela i Gemma Lienas.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema