Sant Feliu de Guíxols es va tornar a vestir de blanc dissabte a la nit per celebrar la segona edició de la Nit en Blanc, una festa nocturna on els establiments comerciants i turístics van tenir la ciutat ganxona desperta fins a les dues de la matinada.

La proposta ganxona va combinar oci, comerç, gastronomia, tallers i moda, tot en un ambient distès i un programa extraordinàriament ric pel nombre i varietat de les activitats. Concerts, balls i espectacles van ser protagonistes de la nit. La vetllada va estar acompanyada per la iniciativa d'un ambiciós programa de descomptes i promocions dels establiments adherits.

Aquesta segona edició es va ?inaugurar amb una batucada a la plaça del Mercat per seguir després amb diverses activitats infantils a la plaça de Sant Joan, on també es va fer més tard una demostració de tango i un tast de vins. En diferents punts de la ciutat, com la Rambla Vidal, hi va haver desfilades de moda que van cridar l'atenció de molts visitants. També es va celebrar una visita guiada nocturna a l'Espai Carmen Thyssen.

En aquesta segona edició hi van col·laborar cases comercials del municipi, així com el Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols i l'Espai Carmen Thyssen.