S'acosten les eleccions catalanes i els principals partits polítics espanyols amb representació a Catalunya ja han organitzat la seva agenda per realitzar diferents actes per la ciutat gironina. És el cas d'Albert Rivera que visitarà Girona l'endemà de la Diada, el 12 de setembre acompanyat de la candidata Inés Arrimades. Així es desprèn de la planificació provisional que la formació taronja va donar a conèixer ahir en una trobada informativa amb la premsa.

La major part dels mítings electorals de C's es bolcaran a l'Àrea Metropolitana de Barcelona, tot i això a l'Onze de Setembre la formació taronja estarà present a un acte popular de carrer a Tarragona. L'endemà a Girona i el 16 trepitjarà, previsiblement, Lleida.

Per altra banda, el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, visitarà Girona el pròxim 19 de setembre. Així ho va anunciar ahir en roda de premsa Miquel Iceta.

"Vindran amics de la resta d'Espanya, perquè també volem explicar aquesta Espanya diferent per a una Catalunya millor. La millor manera és que ho faci els que han de protagonitzar-la", va dir en recordar que també Francina Armengol i Ximo Puig seran a Catalunya. El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, desembarcarà set dies a Catalunya de forma intensa durant la campanya electoral assistint a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

El primer a trepitjar la província de Girona, però, serà Mariano Rajoy, el qual visitarà Lloret de Mar aquest dissabte, dia 5 de setembre, per tancar l'escola d'estiu dels populars.