L'Ajuntament enderrocarà can Marcé després de les Festes del Tura. Es tracta d'una casa datada al segle XVIII que va passar a ser de propietat municipal pel febrer. En una de les Juntes de Govern del juliol, l'Ajuntament va aprovar l'enderroc, perquè provocava problemes d'humitat a les cases veïnes del carrer del Roser. Unes setmanes després l'entitat Ecoforum Garrotxa va proposar que es recuperés per fer de seu del futur Parc dels Volcans d'Olot.

Ahir, Josep Gelís (regidor d'Hisenda per CiU) va reconèixer que Ecofòrum havia fet arribar la proposta a l'Ajuntament. Això no obstant, la va qualificar d'inviable. «Perquè -va afirmar- hi ha informes tècnics que ho diuen». Gelis va precisar: «El que es farà és guardar tota la pedra i les coses específiques de la casa, perquè quan hi hagi un nova construcció les facin servir».

La Junta de Govern d'ahir va aprovar el projecte d'enderroc. Segons Gelis, es tracta d'un document essencial per poder ensorrar la casa.

Gelis va concretar que els treballs d'ensorrar la casa duraran unes dues setmanes. Després el solar i els terrenys del costat acolliran la Fira de Sant Lluc.