Un grup de sis periodistes britànics ha visitat aquesta setmana els càmpings de les comarques de Girona en un viatge de premsa organitzat per l'Associació de Càmpings de Girona en col·laboració amb l'Agència Catalana de Turisme.

L'objectiu de la visita és que els periodistes puguin conèixer de prop l'alt nivell de les instal·lacions, que acaparen un bon nombre de guardons i reconeixements a nivell europeu, així com el territori gironí, la cultura i la gastronomia i que ho puguin divulgar al món anglosaxó.

El grup de periodistes provenen d'Anglaterra, Escòcia i Irlanda i escriuren en mitjans genèrics com The Daily TimesIrish Independent i mitjans específics del sector com Camping Magazine.

Durant la seva estada, els periodistes han visitat diversos càmpings de la demarcació però també han gaudit d'activitats sobre el terreny a través de programes que han combinat cultura, natura, esport i gastronomia. El programa d'activitats ha portat als participants, entre altres indrets, a visitar el parc Natural de la Garrotxa, el Museu Dalí, camins de ronda o a gaudir d'itineraris en caiac.

Aquesta visita s'emmarca dins la potent campanya de promoció que l'Associació està duent a terme aquest any i que ha estat merexeidora del premi Alimara.