El PSC aposta a favor d'una solució global per resoldre les infraestructures pendents a les comarques gironines, donant prioritat a un acord per desencallar la prolongació de la C-32 entre Lloret i Blanes, la variant d'Olot i el desenvolupament de l'anella de les Gavarres, ja projectada.

La proposta socialista, explica el cap de llista Rafel Bruguera, inclou vint-i-dos punts en matèria d'infraestructures que pretenen impulsar el desenvolupament del territori a partir de la resolució de velles reivindicacions que «el Govern de CiU no ha resolt per falta de programa». «Anuncis com el de la C-260, a Figueres, són una broma de les que CDC ja ens té acostumats», conclou el cap de llista del PSC.

«Les comarques gironines no semblen la prioritat ni pel govern del PP a Madrid, tal i com exemplifiquen el projecte de pressupostos per l'any vinent; ni pel govern de la Generalitat», lamenta Bruguera.

El socialista entén que el desenvolupament de l'anella de les Gavarres a partir de la recuperació del projecte de la variant de Celrà i Bordils és un element essencial, de valor estratègic; igual com el compromís per a la prolongació de la C-32 a Blanes i Lloret, en consens amb el territori; i la variant d'Olot, seguint criteris de protecció del medi.

Al marge de les grans reivindicacions com l'acabament de la via lliure de peatge, la gratuïtat de l'AP-2 entre Maçanet i la Jonquera mentre no s'acabi l'A-2, o la gratuïtat de l'autopista fins a Figueres Nord per convertir el tram Fornells-Figueres en un tram de l'A-2, Rafel Bruguera inclou en la solució dels problemes d'infraestructures actuacions com el pont del Carburo de Sant Pau de Segúries.