Salmerón serà el nou coordinador d´EUiA a les comarques gironines

El regidor a Blanes i candidat a les eleccions autonòmiques agafa el relleu a Jordi Córdoba

07.09.2015 | 07:45
Joan Salmerón i Joan Josep Nuet a la reunió de dissabte.
Joan Salmerón i Joan Josep Nuet a la reunió de dissabte.

La VII Assemblea Intercomarcal de Girona d'EUiA es va reunir aquest cap de setmana per tal d'escollir la composició de la nova Comissió Intercomarcal i nou Coordinador, que serà el regidor de Blanes, Joan Salmeron. A l'assemblea hi van assistir prop de 80 persones.

A l'acte van estar presents Joan Josep Nuet, Coordinador General d'EUiA, i diversos convidats d'ICV, Podem i Batega per Blanes, entre ells el Coordinador d'ICV i diputat per Girona, Marc Vidal i Alba García, candidata núm. 2 al Parlament de Catalunya per Catalunya Sí Que Es Pot. La taula de l'Assemblea va estar formada per Marian Anguita, Jordi Còrdoba i Ariadna Sànchez. El fins ara coordinador de comarques gironines, Jordi Córdoba va presentar el seu informe polític en el que s'envidenciava que, a excepció d'algunes localitats, calia aprofundir per ampliar i consolidar la presència d'EUiA a la demarcació de Girona, que compta amb uns 280 afiliats.

Un cop aprovat l'informe, van prendre breument la paraula Alba García i Marc Vidal. Alba García va remarcar que "son moments per treballar en comú i construir conjuntament amb la gent per un futur millor". Marc Vidal va destacar el fet que "malgrat les diferències hem de recuperar l'esperit que va animar els nostres predecessors i tornar a l'origen del que va significar el PSUC, construint una nova esquerra tal com estem fent amb Catalunya Sí Que Es Pot".

A continuació es va procedir a l'elecció dels integrants de la Comissió Intercomarcal que un cop aprovada, es va reunir en una sala annexa, i van proposar a l'assemblea com a Coordinador de Comarques Gironines a Joan Salmerón, regidor d'EUiA a Blanes i candidat núm. 3 a les eleccions autonòmiques. Salmerón va agrair la confiança dipositada en ell i va anunciar que està disposat a "treballar amb total entrega i a exigir a tota la comissió intercomarcal compromís per consolidar i portar amb orgull el nom d'EUiA per tot el territori gironí". Va mencionar el nou repte que suposen les properes eleccions per a la gent d'esquerres, ?encoratjant a participar activament. Joan Josep Nuet va tancar l'assemblea, felicitant als coordinadors entrant i sortint, per passar a fer una repassada sobre el moment polític actual. Va destacar que "ja dèiem que el 2015 seria un any decisiu en clau electoral, perquè es quan es veurà si amb la força de tots i totes sortirem del pa?rany de la dreta".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Comarques

El canvi climàtic tornarà més vulnerables els ports de la Costa Brava

El canvi climàtic tornarà més vulnerables els ports de la Costa Brava

Un estudi de la UPC analitza l'impacte de la pujada del nivell del mar a les zones portuàries

López de Lerma passa comptes

López de Lerma passa comptes

El polític gironí Josep López de Lerma acaba de publicar el llibre "Cuando pintábamos algo en...

El retrocés de les fagedes, efecte visible del canvi climàtic

El retrocés de les fagedes, efecte visible del canvi climàtic

Aquestes espècies són una de les més castigades a Girona, juntament amb el tritó del Montseny

El nou gerent de l´hospital comarcal d´Olot cobra 100.000 euros bruts anuals

El nou gerent de l´hospital comarcal d´Olot cobra 100.000 euros bruts anuals

La CUP protesta pel salari i en canvi el Patronat de l'Hospital indica que és just i comparable al...

El turisme nacional creix un 9% als hotels gironins al setembre

El turisme nacional creix un 9% als hotels gironins al setembre

El descens en el nombre de pernoctacions de clients estrangers provoca que la xifra global sigui...

Enllaços recomanats: Premis cinema