Uns lladres van rebentar ahir a la matinada les màquines escurabutxaques d'un bar de Ribes de Freser. Els individus es van emportar tota la recaptació d'aquests aparells. Per poder obtenir els diners van agafar una eina tipus mall i van rebentar-ne el vidre d'una d'elles i així van poder obrir el calaix de la recaptació. De l'altra, directament van trencar el vidre de la màquina fins a trobar els diners.

El robatori es va produir al voltant de quarts de quatre de la matinada. En aquell moment, els propietaris del bar Gusi van rebre la trucada de la central d'alarmes i en arribar-hi els Mossos d'Esquadra de Ripoll es van trobar que havien tret el vidre de la porta però ja no hi havia ningú. Van anar molt ràpid robant i se sospita que hi devia haver un lladre esperant a fora de l'establiment i van fugir ràpidament del carrer Pedrera. El bar està a només a un minut de l'estació del Cremallera de Núria i l'estació de tren. El local de Ribes de Freser és molt conegut dels aficionats d'anar a córrer.

Sol ser concorregut per corredors ja que està al peu de Núria i a més, els seus propietaris són molt aficionats a aquesta activitat. De fet, a les parets de l'establiment s'hi poden veure fotografies amb Kilian Jornet i d'altres esportistes coneguts així com objectes seus, per exemple, vambes. D'això els lladres, que no devien ser apassionats a l'espot no van tocar-ne res, només volien diners. Els agents de la científica ahir van prendre mostres i com que el bar compta amb càmeres de vigilància estan a l'espera de visualitzar les imatges.