Aproven el pla financer per a prevenció del foc

S'aplicarà a l'Albera, les Gavarres, el Montgrí, les mutanyes de Begur, Cadiretes i el cap de Creus

09.09.2015 | 00:00

El Govern va aprovar ahir el Pla econòmic i financer destinat a la realització d'inversions de prevenció d'incendis per aquest 2015, amb vigència fins al 2016. Aquest pla afecta diverses zones de les comarques gironines, com el massís de l'Albera, el cap de Creus o les Gavarres.
La mesura aprovada ahir recull les actuacions relatives a les inversions, per part de la Direcció General del Medi Natural, en diferents àmbits, donant prioritat a aquelles destinades a la prevenció d'incendis forestals i la restauració de zones afectades per catàstrofes per un valor de de 8.249.145,92 euros, dels quals 3.641.739,49 euros s'han de desemborsar en el període 2015-2016.
L'abast de les actuacions permetrà una execució mitjançant petites i mitjanes empreses d'àmbit local que fixaran llocs de treball a zones rurals més desafavorides.
El Govern calcula que el pla permetrà oferir un volum de mà d'obra superior als 120 llocs de treball.
En el conjunt del pla s'actuarà als sectors: Massís de l'Albera, Cap de Creus, el Montgrí-Muntanya Gran, les Gavarres, Muntanyes de Begur, Massís de Cadiretes, Ancosa-Montagut-Miralles-Queralt, el Montmell-Pontons-Mediona, Sant Llorenç de Munt-Cingles del Bertí, Tivissa-Vandellòs-Llaberia-Pradell, Serres de Cardó-Boix, Ports de Tortosa-Beseit, Priorat-Serra del Montsant, Montsec d'Ares, Montsec de Rúbies-Sant Mamet, Rialb-Serra d'Aubenç, Alt Solsonès.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema