El cap de llista del PP per Girona, Enric Millo, va assegurar ahir que el seu partit vol liderar «una nova etapa de diàleg i concòrdia per reconstruir els ponts que Mas i Junqueras han dinamitat». El candidat popular es va mostrar disposat a plantar cara «sense cap vacil·lació» als que volen «trencar» Catalunya i separar-la d'Espanya «sense importar-los les conseqüències i el cost que això tingui per a la societat catalana». «Seguirem essent catalans i espanyols. Units Guanyem, separats perdem», va indicar Millo durant l'acte d'inici de campanya.

«És important que avui, els que no pensem com ells, els que no hem acceptat ni acceptarem mai que ens imposin el pensament únic, siguem forts», va afirmar Millo, tot advertint que «volen fer-nos fora i arraconar-nos però no ho aconseguiran».

El candidat popular va assegurar que aquesta campanya electoral serà «molt dura» perquè «els qui ens volen separar no s'aturaran davant de res i continuaran explicant mentides i atacant-nos de manera ferotge». A més, va augurar que hi haurà altres forces no independentistes que, en lloc de fer costat al PP, faran «el joc» als nacionalistes catalans per aconseguir un nombre més elevat de vots. «En lloc d'unir-se a nosaltres per derrotar-los, el que faran serà criticar-nos i intentar destruir-nos, però això no ho permetrem», va advertir Millo. En aquest sentit, va enviar un missatge a Ciutadans tot indicant que «ningú ens donarà lliçons sobre què és defensar la unitat d'Espanya, perquè fa molts anys que ho estem fent, ho hem fet sempre i també donant la cara des de Catalunya».