El cap de llista del PP per Girona, Enric Millo, s'ha fixat com a prioritat "desencallar la gran assignatura pendent" en què s'ha convertit l'anella de les Gavarres i agilitar el desdoblament de la C-260 a Vilatenim (Alt Empordà). Per al cap de llista, "les infraestructures viàries gironines que són responsabilitat del Govern estan igual de malament o d'aturades que al 2010". Durant una visita a Palafrugell (Baix Empordà), Enric Millo també ha carregat contra els dos darrers executius de CiU i ha dit, que "amb la complicitat d'ERC", s'han dedicat a criticar reiteradament les carreteres estatals "per tapar les seves desídies". "Això és cinisme", ha insistit.

Per al cap de llista del PP de Girona, després de cinc anys de governs de CiU, les carreteres gironines "encara segueixen esperant que la Generalitat se'n recordi d'elles". Per al número 1 dels populars, la situació que viuen projectes com el de l'anella de les Gavarres, el desdoblament de la C-66 entre Banyoles i Besalú o les variants d'Olot i Torroella són paradigmàtiques d'aquesta "desídia".

El candidat ha recordat que les infraestructures viàries són "essencials per al desenvolupament econòmic" del territori i ha qualificat de "lamentable" que CiU les hagi "abandonades" durant els darrers cinc anys. En comptes d'executar projectes, assegura Millo en una clara al·lusió a l'N-II, "el govern de CiU, amb el suport d'ERC, s'ha passat tres anys criticant el govern d'Espanya per tapar les seves desídies".

"Profund cinisme"

Per a Millo, aquesta actitud "d'estar exigint dia rere dia a les altres administracions que facin inversió a Girona però no fer-ho d'un mateix" només demostra "un profund cinisme". En aquest punt, el cap de llista del PP per Girona ha aprofitat per dir, amb ironia: "Si segons ells Espanya maltracta Catalunya, perquè l'Estat en aquests moments no pot invertir més en infraestructures, aleshores també podem dir que CiU maltracta també Catalunya i Girona?".

"La Generalitat ha donat l'esquena als projectes viaris i no ha fet front als seus compromisos d'inversió, cosa que perjudica greument els interessos dels gironins", ha dit el cap de llista del PP per Girona. I hi ha afegit: "Avui, la gran majoria de les infraestructures viàries pendents d'executar a Girona que són responsabilitat de la Generalitat estan igual de malament i d'aturades que l'any 2010".

Per això, Enric Millo s'ha fixat com a prioritat "desencallar la gran assignatura pendent" que -ha assegurat- té el territori: el desdoblament de l'anella de les Gavarres. "Tant pel què fa a la part nord per la banda de Sant Julià de Ramis i la Bisbal, com pel què fa a la part sud, entre Girona i Llagostera", ha dit.

A més, Millo també s'ha compromès a agilitzar les obres de desdoblament de la C-260 entre Figueres i Vilatenim (Alt Empordà) i a tirar endavant els projectes de la C-66 entre Banyoles i Besalú i les variants d'Olot i Torroella de Montgrí. "Les eleccions del 27-S serviran per escollir un nou govern a Catalunya, i tot i que mas s'amagui a la barrejadissa de Junts pel Sí, tant ell com la resta de membres de la candidatura han d'explicar perquè tampoc no han fet res al llarg d'aquests últims tres anys per millorar les infraestructures viàries a les comarques gironines", ha conclòs Millo.