Un tot tereny amb quatre ocupants al seu interior va caure per un pendent de 10 metres d´altura en cedir el camí de terra per on circulaven a la comarca del Ripollès. Com a conseqüència del sinistre dos d´ells van resultar ferits. Els Bombers de la Generalitat van haver d´actuar ahir a a la tarda en el rescat dels quatre ocupants que van patir un accident mentre circulaven per una pista forestal que connecta Abella -entitat de població del municipi de Vilallonga de Ter- i Pardines, al Ripollès.

Els Bombers van rebre l'avís d'alerta a dos quarts de set de la tarda i fins al lloc dels fets s´hi van desplaçar tres vehicles i els GRAE amb un helicòpter.

Segons sembla, el cotxe circulava pel camí quan part de la pista forestal va cedir i van caure per un pendent de deu metres.

El vehicle va donar diverses voltes de campana abans de quedar aturat en un punt però, finalment, només dos dels ocupants van resultar ferits, amb dolor a l'esquena, l'abdomen i la clavícula com a conseqüència dels cops rebuts mentre el vehicle baixava pel pendent.

Els Bombers van informar que el camí era de difícil accés i, per això, van enviar un equip dels GRAE amb helicòpter perquè pogués donar suport a les dotacions terrestres que havien d´intervenir en el rescat dels ferits. En principi, no perillaria la vida de cap dels ferits que van ser traslladats a l´Abella on els esperaven les ambulàncies per posteriorment traslladar-los a un centre per rebre atenció mèdica.

El trasllat va ser dificultos donada l´orografia del terreny i el punt on es va produir l´accident. El camí està preparat per al pas de vehicles tot terreny però tot i així presenta algunes dificultats.