La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) Girona Salt ha convocat per avui a les 7 de la tarda a la plaça Independència de Girona una manifestació per donar suport a les persones refugiades de guerres i "refugiades per l'espoli econòmic dut a terme pels països capitalistes".

La PAH defensa que la Sareb disposa d'habitatges fruit "d'una gran estafa que han dut a terme els bancs criminals i els governs corruptes" i reclama que es posin a disposició d'aquells col·lectius que necessiten.

A través d'un comunicat, la PAH va comunicar que ha tornat a pujar la bandera catalana al bloc de Salt. El març del 2013 l'organització la va pujar al bloc, però el 22 de maig del 2015, els Mossos d'Esquadra van desallotjar l'edifici. Poc després, però, un grup de nou famílies de la PAH va tornar a alliberar el bloc per resoldres les seves emergències habitacionals. Fa pocs dies, però, membres de la PAH van trobar la bandera amagada rebregada i bruta al terrat de l'edifici. Com a mesura de denúncia, la van rentar i la van tornar a pujar.